‘Real is het beu en vervangt Ronaldo door dit wonderkind van 17’

‘Real is het beu en vervangt Ronaldo door dit wonderkind van 17’
Maandag 13 november 2017 - 14:02   I  

Het draait dit seizoen vaker niet dan wel bij Real Madrid en voorzitter Florentino Perez is stilaan de wanhoop nabij. Volgens de laatste berichten is de voorzitter van ‘De Koninklijke’ van plan om sterspeler Cristiano Ronaldo te vervangen.

Zo meldt Don Balon dat de voorzitter van plan is om Vinicius Junior, het nauwelijks 17-jarige wonderkind dat Real een tijdje geleden al vastlegde voor 45 miljoen euro, volgende zomer al naar Santiago Bernabeu te halen. Vinicius Junior zou nieuwe impulsen aan de aanval van Real moeten toevoegen.

Toen Real Madrid een akkoord bereikte met Flamengo omtrent de transfer van de Braziliaan, beslisten beide partijen ook dat Vinicius Junior minstens tot de zomer van 2019 in zijn vaderland zou blijven spelen.

Nu zou Real op die beslissing willen terugkomen en het wonderkind sneller naar Madrid halen. Al zal dat niet eenvoudig zijn omdat er strenge regels gehanteerd worden als het gaat om minderjarige voetballers van buiten Europa. Voorzitter Perez zal echter alles proberen om Vinicius zo snel mogelijk naar Spanje te halen omdat hij in de Braziliaan dé opvolger van Ronaldo ziet.

Poll: Moet Real Madrid Vinicius al sneller naar Spanje halen?

TAGS  I  Ronaldo  I   Vinicius Junior  I   Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024