'Real Madrid hakt knoop door over komst van Neymar en Mbappé'

'Real Madrid hakt knoop door over komst van Neymar en Mbappé'
Donderdag 19 juli 2018 - 12:40   I  

Real Madrid verloor met Cristiano Ronaldo dé ster van het elftal. Nu moet Real-voorzitter Florentino Perez op zoek naar een nieuwe 'galactico' en daarbij worden ronkende namen genoemd als Neymar en Kylian Mbappé.

Volgens Sport/Voetbalmagazine zit een transfer van beide sterspelers er niet aan te komen. PSG wil niet meewerken aan een transfer en Real Madrid zal de deal ook niet willen forceren. "De namen van Neymar Jr en Kylian Mbappé - 54 procent van de fans wil dat de jonge Franse spits komt - worden vaak genoemd, maar ze lijken geen haalbare kaarten. PSG is namelijk niet van plan om hen te verkopen. En een transfer koste wat kost forceren, dat is al jarenlang niet meer de huisstijl van Real."

De piste die Real Madrid momenteel bewandelt is die van Eden Hazard. Die deal zit er wel aan te komen, maar dan moet Real wel nog op zoek naar een vlot scorende spits. Robert Lewandowski wordt in de wandelgangen al genoemd. 

Wat als Hazard niet komt?

Als Hazard toch niet zou komen en Real Madrid geen nieuwe galactico weet te vinden, dan zal het proberen om binnen de huidige kern een speler naar voren te schuiven. "Als de Koninklijke er niet in slaagt om een wereldvoetballer aan te trekken, zitten er in de huidige kern natuurlijk nog spelers die zich meer op het voorplan kunnen zetten. In de eerste plaats: Gareth Bale."

Poll: Vindt Real Madrid een nieuwe 'galactico'?

TAGS  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024