‘Real Madrid is het beu en blaast toptransfer van 120 miljoen af’

‘Real Madrid is het beu en blaast toptransfer van 120 miljoen af’
Dinsdag 21 augustus 2018 - 09:14   I  

Real Madrid haalde met Thibaut Courtois een nieuwe doelman en Vinicius Junior een nieuw wonderkind in huis, maar voor het overige hield de Champions Leaguewinnaar zich gedeisd op de transfermarkt. Of komt daar op de valreep toch nog verandering in?

Diverse Spaanse media melden dat Real zich nog voor het einde van deze transferperiode wil versterken met een grote naam. Vooral op het middenveld of in de aanval mag er nog wat bij van kersvers trainer Julen Lopetegui.

De Koninklijke liet recent zijn oog vallen op Sergej Milinkovic-Savic, maar de gewezen speler van KRC Genk zal niét de nieuwste aanwinst van Real Madrid worden. Voorzitter Florentino Perez trok eigenhandig de stekker uit de onderhandelingen met Lazio omdat de Italianen te veel vragen voor hun smaakmaker.

120 miljoen

Lazio zou een transferbedrag van om en bij de 120 miljoen euro in gedachten hebben. Voor minder zou Milinkovic-Savic niet mogen vertrekken. Bij Real Madrid zijn ze allesbehalve van plan om dat bedrag neer te tellen en daarom is een transfer nu ook van de baan.

TAGS  I  Real Madrid  I  Lazio  I  RC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024