'Real Madrid is rond met deze topkeeper, maar ook Courtois mag nog hopen'

'Real Madrid is rond met deze topkeeper, maar ook Courtois mag nog hopen'
Zondag 17 juni 2018 - 11:00   I  

Real Madrid heeft met Julen Lopetegui een opvolger voor Zinédine Zidane gevonden. De voormalige Spaanse bondscoach moet Real Madrid op alle fronten laten meestrijden, maar daarvoor moet hij zich wel gaan versterken op de transfermarkt.

De kersverse trainer blijft duidelijk niet bij de pakken zitten en Real Madrid zou zelfs rond zijn met Alisson Becker, de doelman van AS Roma. Dat schrijft HLN. Real Madrid zou op die manier een nieuwe doelman te pakken hebben, want Keylor Navas bleek dit seizoen niet altijd even betrouwbaar.

"In Madrid ligt een contract van vijf jaar klaar voor Alisson Becker, keeper die dit seizoen imponeerde bij AS Roma. Alleen op clubniveau gaapt er nog een serieuze kloof: Real heeft een bod 55 à 60 miljoen euro plus bonussen in gedachten, Roma wil 80 miljoen voor Alisson. Begin volgende week moeten de onderhandelingen beginnen." Dat schrijft HLN.

Ook Courtois mag nog hopen

Toch mag ook Thibaut Courtois nog hopen op een transfer. Courtois zelf wil graag terugkeren naar Madrid en ook de Koninklijke toont wel degelijk interesse. Zo kon u gisteren al lezen dat Real Madrid 40 miljoen zou willen bieden voor de Rode Duivel. Een bedrag dat in de ogen van Chelsea veel te laag is.

"Zelf hoopt de doelman, die nog een jaar onder contract ligt bij Chelsea, op een overgang naar Madrid. Hij wil dichter bij zijn kinderen zijn, die er bij zijn ex-vriendin Marta wonen. Ook Atlético volgt het spoor Courtois in het geval Jan Oblak andere oorden kiest. PSG heeft afgehaakt. Eerste keus in Parijs is de transfervrije Gigi Buffon." Dat weet HLN.

Poll: Wie van de twee is de beste doelman?

TAGS  I  Real Madrid  I  Alisson  I  Courtois  I  Rode Duivels  I  Chelsea

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024