Real Madrid maakt Barcelona kwaad: 'We bieden 30 miljoen'

Real Madrid maakt Barcelona kwaad: 'We bieden 30 miljoen'
Woensdag 21 maart 2018 - 20:33   I  

Een tijdje geleden lekte uit dat FC Barcelona zijn zinnen al op de speler had gezet, maar nu is ook Real Madrid geïnteresseerd. Het target luistert naar de naam Clément Lenglet en is momenteel actief bij subtopper Sevilla.

De 22-jarige verdediger is bij Sevilla bezig aan zijn tweede seizoen en wist zich de voorbije maanden écht door te zetten. Lenglet, een Fransman, gooide tijdens deze voetbaljaargang hoge ogen in de Primera Division en in de Champions League. Onlangs speelde de verdediger nog een dijk van een match tegen Romelu Lukaku.

De scouts van Barcelona en Real Madrid kijken al een heel seizoen vol verbazing naar de prestaties van Lenglet en hebben de spelers meermaals aangeprezen bij het bestuur. Bij Barça twijfelden ze even om tot actie over te gaan, maar nu is de grote rivaal uit Madrid hen voor.

Diverse Spaanse media melden immers dat Real Madrid van plan is om in het tussenseizoen vol voor Lenglet te gaan. De Koninklijke zou overtuigd zijn van de Fransman en een bod van 30 miljoen euro willen neerleggen bij Sevilla. De oorlog op vlak van transfers is alvast begonnen. Benieuwd hoe Barcelona reageert…

Poll: Is Lenglet klaar voor een stap naar de absolute top?

TAGS  I  Lenglet  I   Sevilla  I   Barcelona  I   Real Madrid

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024