'Real Madrid overweegt al om Zinédine Zidane te ontslaan'

'Real Madrid overweegt al om Zinédine Zidane te ontslaan'
Vrijdag 13 september 2019 - 19:30   I   door Redactie

Hij moest de verlosser van Real Madrid worden, maar na enkele maanden zijn er al twijfels over Zinédine Zidane. Het bestuur van Real is er niet van overtuigd dat Zizou de club, net als tijdens zijn vorige ambtstermijn, naar successen kan loodsen.

Volgens de Spaanse krant AS heeft Zidane sinds zijn terugkeer naar Santiago Bernabéu al flink wat krediet verloren. Zidane kreeg deze zomer carte blanche om een nieuwe ploeg te bouwen, maar niet iedereen binnen de club is blij met de gemaakte keuzes van de Franse trainer.

Daarnaast twijfelen de bobo's van Real ook aan de tactische aanpak van Zidane. En alsof dat nog niet genoeg is zouden er ook problemen zijn tussen Zidane en enkele sterspelers. Zo staat Sergio Ramos sinds het vertrek van zijn goede vriend Keylor Navas niet langer voor de volle honderd procent achter zijn trainer.

Ontslag

Enkele andere Spaanse media gaan zelfs nog een stap verder. Zo zou Real Madrid volgens hen nu al overwegen om Zidane de laan uit te sturen. De gewezen middenvelder krijgt de komende weken wel nog de kans om de Real-trein écht op de rails te zetten. Lukt dat niet, dan moet hij gaan.

Poll: Vind jij Zidane de juiste trainer voor dit Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024