'Real Madrid reserveert 60 miljoen voor verrassende speler'

'Real Madrid reserveert 60 miljoen voor verrassende speler'
Woensdag 21 maart 2018 - 18:09   I  

Real Madrid is van plan om zich tijdens de volgende transferperiode gericht te versterken op enkele posities. Voorzitter Florentino Perez is niet blij met de resultaten in de Primera Division en zal daarom enkele grote namen aan de huidige kern toevoegen.

Het is een publiek geheim dat de voorzitter van De Koninklijke uitkijkt naar een nieuwe doelman. Thibaut Courtois (Chelsea), David De Gea (Manchester United) en Jan Oblak (Atlético Madrid) werden reeds in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, maar nu zou de Spaanse topclub zijn pijlen toch op iemand anders richten.

Volgens Marca ziet Real Madrid wel wat in Alisson Becker, het sluitstuk van de Italiaanse topclub AS Roma. Alisson keept een geweldig seizoen, en dat is ook de bazen van Real niet ontgaan. De 25-jarige Braziliaan zou straks Keylor Navas moeten vervangen tussen de palen.

Dat het allemaal iets mag kosten, is wel duidelijk. Zo zou Real Madrid alvast 60 miljoen euro reserveren voor Alisson, die op zijn beurt een jaarsalaris van 5 miljoen euro zou krijgen. Benieuwd of Roma akkoord gaat met een bod van 60 miljoen. Naast Real Madrid is ook Liverpool érg geïnteresseerd in Alisson.

Poll: Zou Alisson een goede doelman zijn voor Real Madrid?

TAGS  I  Alisson  I   AS Roma  I   Liverpool  I   Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024