'Real Madrid speelt vanaf volgend seizoen met dit atypische shirt'

'Real Madrid speelt vanaf volgend seizoen met dit atypische shirt'
Vrijdag 16 maart 2018 - 22:44   I  

Het thuisshirt van Real Madrid is al járen maagdelijk wit, en daar lijkt niet gauw verandering in te komen. Dit seizoen heeft de Spaanse topclub ook nog een zwart en een lichtblauw tenue, maar tijdens de volgende jaargang pakt 'De Koninklijke' zo goed als zeker uit met een atypisch... rood tenue.

Het doorgaans goed geïnformeerde Footy Headlines gooide vrijdag het nieuwe derde shirt van Real Madrid op het internet. De mensen van Adidas hebben vriend en vijand verrast, want het rode shirt is in het geval van Real Madrid best atypisch.

In het verleden speelden de sterren van Real Madrid al enkele keren in een rood shirt, maar het is toch eerder een zeldzaamheid. Bij Adidas lieten ze zich inspireren door een eerdere Tango-collectie uit 1990. Het nieuwe derde shirt van Real Madrid zal volledig rood zijn, inclusief de accenten en logo's van Adidas en Real.

Het valt nog af te wachten of de supporters van 'De Koninklijke' vrede zullen nemen met dit nieuwe shirt. Wat vind jij ervan? Laat het ons weten in onderstaande poll!

Poll: Wat vind jij van dit shirt?

TAGS  I  Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024