Real Madrid troeft Barcelona en PSG af: “Real is de grootste club”

Real Madrid troeft Barcelona en PSG af: “Real is de grootste club”
Dinsdag 19 juni 2018 - 12:00   I  

Real Madrid heeft met Vinicius Junior één van de grootste talenten van het moment binnengehaald. De Braziliaanse vleugelspeler komt voor een bedrag van 45 miljoen over en zal komend seizoen te bewonderen zijn in het shirt van Real Madrid. De Koninklijke troefde in de strijd om het toptalent zowel rivaal Barcelona als PSG af.

Zelf ziet Vinicius Junior het helemaal zitten in de Spaanse hoofdstad. “Ik weet dat Real Madrid een andere club is, een van de grootste clubs in de wereld. Ik ruil de grootste club in Brazilië in voor de grootste club in Spanje. Om het shirt van Real Madrid te dragen, zal waanzinnig zijn”, vertelt de Braziliaan tegenover het Spaanse Marca.

Ook tal van andere topclubs hadden interesse waaronder eeuwige rivaal Barcelona. “Of andere clubs interesse hadden? Ja, Paris Saint-Germain en Barcelona onder andere. Ze hadden constant contact met ons. Uiteindelijk hebben we gewacht op het juiste moment en de juiste ploeg.” Het 17-jarig dribbelwonder kan dan ook niet popelen om zijn kunsten te tonen bij Real Madrid.
 

Poll: Is Real Madrid de grootste club ter wereld?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Barcelona  I  Vinicius

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024