‘Real Madrid zet opmerkelijke ruildeal met Thibaut Courtois op poten’

‘Real Madrid zet opmerkelijke ruildeal met Thibaut Courtois op poten’
Maandag 15 juli 2019 - 08:30   I   door Redactie

Slecht nieuws voor Thibaut Courtois. Zinédine Zidane zou bij nader inzien toch niet écht geloven in de Rode Duivel en alsnog een nieuwe doelman naar Real Madrid willen halen.

Enkele Spaanse transferwebsiten lanceren het gerucht dat Zidane alsnog David De Gea wil als nieuwe doelman van Real Madrid. Zidane probeerde de Spaanse goalie in het verleden al meermaals weg te halen bij Manchester United, maar de pogingen liepen steeds op niets uit.

Volgens de Spaanse bronnen wordt het voor Real Madrid moeilijk om De Gea nog deze zomer naar Santiago Bernabéu te halen. Dat heeft alles te maken met de regels van de Financial Fair Play (FFP) en het feit dat Real ook nog op de peperdure Paul Pogba aast.

Daarom zou De Gea meteen het eerste transferdoelwit worden voor de mercato van volgende zomer. En dan lijkt het verhaal van Courtois bij Real Madrid na twee jaar al aan zijn einde toe te zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd..

Update 15/7 - 8:30

Real Madrid zou van plan zijn om volgende zomer een opmerkelijke ruildeal met Courtois in de hoofdrol op poten te zetten. Real wil De Gea overnemen van Manchester United en Courtois de omgekeerde beweging laten maken. Of United dat eventueel zou zien zitten, moet later nog blijken.

Poll: Wie vind jij de beste doelman?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024