RSCA-truitjes krijgen extra dimensie: "Symbool voor verzorgd aanvalsspel"

RSCA-truitjes krijgen extra dimensie:
Maandag 16 juli 2018 - 12:40   I  

Vandaag heeft Anderlecht de nieuwe truitjes voor het volgende seizoen voorgesteld. Waar de uittruitjes nog opvallend roos waren, koos paars-wit deze keer wel voor het traditionele paars dat de club kenmerkt.

Wie iets beter na de truitjes kijkt ziet dan weer dat er ook driehoekjes in het truitje verwerkt zijn. Dat is een bewuste keuze en Anderlecht heeft laten weten waarom ze voor driehoekjes kozen. “Dat glanzende patroon staat symbool voor de driehoekjes in verzorgd aanvalsspel”, zegt de club in een persbericht volgens Het Nieuwsblad. In de nek staan de woorden ‘As A Champion’, ‘als een kampioen’, te lezen. “De winnaarsmentaliteit van de club”, legt Anderlecht uit.

De truitjes zijn vanaf vandaag te bestellen in de webshop en kosten trouwens € 84.95. Dat is dezelfde prijs als de koraalroze truitjes die ook nog steeds te koop zijn. Sommige spelers zet je misschien best wel niet op het truitje, want er zullen meer dan waarschijnlijk wel nog wat spelers vertrekken. Zo worden Kara, Trebel en Dendoncker meermaals genoemd als vertrekker.

Poll: Vind je het mooi?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024