'Ruud Vormer staat voor érg verrassende transfer'

'Ruud Vormer staat voor érg verrassende transfer'
Donderdag 06 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Ruud Vormer (32) is in de voorbije jaren uitgegroeid tot hét uithangbord van Club Brugge. Vormer is de kapitein en aanjager van dit blauw-zwart en niet meer weg te denken uit de ploeg. Al moet het bestuur van Club nu wel rekening houden met een vertrek van de Nederlander.

In Turkije klinkt het dat Vormer nadrukkelijk in beeld is bij Trabzonspor en dat een overstap in de maak is. Trabzon, de huidige nummer vier in de Turkse competitie, zou de aanvoerder van Club Brugge maar wat graag overnemen in de zomer. Trabzon wil ook snel een bod uitbrengen.

Het lijkt op het eerste gezicht een ambitieuze gedachtengang van het Trabzon-bestuur. Het zal immers niet simpel zijn om Vormer weg te lokken bij Club Brugge. De Nederlander wordt erg gewaardeerd bij blauw-zwart, verdient er goed zijn boterham en voelt zich helemaal thuis in België.

Bovendien is Vormer goed op weg om opnieuw kampioen te worden en lonkt een nieuwe Champions League-campagne met Club Brugge. Dat zijn zaken die Trabzonspor niet kan aanbieden of garanderen. Het maakt dat de Turken niet bepaald in een sterke positie zitten.

4 miljoen

Trabzonspor zal Vormer dan ook een buitengewoon aanlokkelijk voorstel moeten doen, wil het de middenvelder overtuigen. En daarnaast zullen de Turken ook Club Brugge over de streep moeten trekken. De marktwaarde van Vormer bedraagt zo'n 4 miljoen euro, maar voor dat bedrag zal Club zijn kapitein ook op zijn 32ste niet laten gaan.

Poll: Denk jij dat Vormer in de zomer gaat vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Trabzonspor  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024