Ryota Morioka laat gigantische bom ontploffen bij Anderlecht

Ryota Morioka laat gigantische bom ontploffen bij Anderlecht
Vrijdag 14 december 2018 - 09:27   I  

RSC Anderlecht wil tijdens de transferperiode in januari een grote uitverkoop houden. Voorzitter Marc Coucke en zijn rechterhand Michael Verschueren willen tal van tegenvallende spelers naar de exit begeleiden. Onder hen ook Ryota Morioka.

De Japanner speelt ondertussen bijna een jaar in het Constant Vanden Stockstadion, maar kon de hoge verwachtingen nooit inlossen. Anderlecht wil de Japanner volgende maand verkopen, maar er is één probleem: Morioka wil niet weg.

Donderdagavond liet de aanvallende middenvelder een bom ontploffen bij paars-wit. “Ik snap dat Anderlecht een nieuwe spelverdeler zoekt. Ikzelf heb geen goed seizoen. De Morioka van bij Waasland-Beveren was veel beslissender. Maar dat betekent niet dat ik hier weg wil. Ik kan me hier doorzetten", aldus Morioka in Het Nieuwsblad.

"STVV? Ik voel me goed bij Anderlecht"

De transferperiode is nog niet begonnen, of Coucke en Verschueren botsen dus al op een eerste serieus probleem. "Ik weet dat ik soms aan Sint-Truiden word gekoppeld omdat zij Japanse eigenaars hebben. Voor mij is het makkelijk om met die mensen te communiceren, maar ik voel me ook thuis bij Anderlecht", besloot Morioka.

Poll: Kan Morioka nog slagen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  STVV

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024