Sa Pinto maakt Custovic én Oostende met de grond gelijk

Sa Pinto maakt Custovic én Oostende met de grond gelijk
Zondag 19 november 2017 - 08:28   I  

Standard raakte gisteren niet verder dan een troosteloze 0-0 tegen KV Oostende. Geen slecht resultaat voor de Kustboys, maar de Rouches hadden wel meer verwacht. Ze konden namelijk eindelijk die top 6 binnenwippen als ze wonnen.

Maar dat lukte niet, want om te winnen moet je scoren en net dat lukte Standard gisteren niet. Sa Pinto was na afloop van de wedstrijd bijzonder hard voor Oostende, dat volgens hem geen punt verdiende.

"Oostende is hier niet gekomen om kansen te creëren. Wij hebben er alles aan gedaan om te scoren, maar het ontbrak ons aan dat laatste tikkeltje extra. Ik vind echt dat Oostende dit punt niet verdient. Ze zijn nooit gevaarlijk geweest, behalve dan op hoekschoppen. Dat is hun spel en dat is voetbal. Maar voetbal kan soms zo onrechtvaardig zijn", aldus Sa Pinto.

De Portugees weet ook waarom Standard niet bracht wat de supporters gehoopt hadden. Volgens hem had dat te maken met de druk, want Standard kon met een zege de top 6 binnenglippen.

"Mijn ploeg wist dat als we wonnen, we ook in de top 6 zouden belanden. Dat zorgde voor de nodige nervositeit." Door het gelijkspel blijft Standard echter uit die top 6. Het staat momenteel zevende met 20 punten.

Poll: Haalt Standard Play-Off I?

TAGS  I  Sa Pinto  I   Standard  I   KV Oostende  I   Custovic

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024