Saief deel na vertrek nog ferme steek uit aan Gent en Vanderhaeghe

Saief deel na vertrek nog ferme steek uit aan Gent en Vanderhaeghe
Dinsdag 09 januari 2018 - 07:12   I   door Redactie

Kenny Saief is de nieuwste aanwinst van Anderlecht. De aanvallende middenvelder komt over van AA Gent, waar hij onder Yves Vanderhaeghe nog weinig of niet speelde.

"Ik denk nochtans dat ik het verdiende om meer te spelen. Kijk, Yves was a nice guy, maar we hadden niet echt een klik. (lacht) Die is er hier wel", aldus Saief in Het Laatste NIeuws.

Bij Andelrecht wordt hij herenigd met Hein Vanhaezebrouck, die bij Gent wel heel veel vertrouwen in hem toonde. "De coach weet wat hij aan me zal hebben. Kijk, Hein heeft me alles geleerd, tot in de kleinste details. Toen ik in 2014 in België arriveerde, had ik geen ervaring. En teerde ik uitsluitend op flitsen. Intussen ben ik geëvolueerd tot een totaalvoetballer."

"En ik weet hoe hij werkt. Soms is hij hard - hij zette me bij Gent regelmatig met de voeten op de grond -, maar ik ben zo een zwaar regime gewoon. (lacht) Ik heb mijn legerdienst ingevuld, hé. Daar komen ze je 's nachts wekken met water in je gezicht - da's nog iets anders dan strandlopen. Mocht ik niet gedaan hebben wat Hein wilde, dan zat ik nu niet bij Anderlecht."

Poll: Is Saief een goeie aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Saief  I   AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024