'Samenvattingen Jupiler Pro League mogelijk verrassend naar déze zender'

'Samenvattingen Jupiler Pro League mogelijk verrassend naar déze zender'
Dinsdag 04 augustus 2020 - 17:30   I   door Redactie

We zijn nauwelijks enkele dagen voor de start van het nieuwe voetbalseizoen in ons land, maar voorlopig is het onduidelijk waar de samenvattingen van de wedstrijden uit 1A te zien zullen zijn. Bij Vier, VTM of toch nog een andere zender?

Volgens Het Nieuwsblad bestaat er een mogelijkheid dat de samenvatting naar de VRT verhuizen. Dat zou een complete verrassing zijn, aangezien de VRT niet meer zwaar mag investeren in sport.

Dat de VRT plots in beeld is, heeft alles te maken met de moeizame onderhandelingen tussen Telenet en rechtenhouder Eleven Sports. Als Telenet eruit geraakt met Eleven, blijven de samenvatting wellicht bij Vier zitten.

VTM niet bijzonder geïnteresseerd

Komt er geen deal tussen Telenet en Eleven, verhuizen de samenvattingen wellicht naar een andere open zender. VTM is volgens Het Nieuwsblad niet bijzonder geïnteresseerd. Er ligt wel al een plan B op tafel, want de samenvattingen moeten verplicht op een open zender worden uitgezonden. De VRT zou in dat plan B betrokken worden.

Poll: Op welke zender zou jij de samenvattingen liefst bekijken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024