Schittert deze Roemeense international volgend seizoen bij Club Brugge?

Schittert deze Roemeense international volgend seizoen bij Club Brugge?
Maandag 19 maart 2018 - 16:18   I  

Club Brugge lijkt momenteel gewapend om play-off 1 te starten. Stilaan komen de geblesseerde spelers terug, al zijn het bij de grote namen momenteel gewoon nog Vormer en Poulain waar wat vraagtekens bij geplaatst kunnen worden. Anthony Limbombe mag momenteel meetrainen met de grote jongens bij de Rode Duivels en keert misschien met een pak vertrouwen terug naar Jan Breydel.

Volgend seizoen zal Club Brugge zich wellicht nog wat gevoelig willen versterken en wordt het bang afwachten wie de club zal verlaten. Limbombe verlengde nog maar net zijn contract tot 2021, dus een vertrek lijkt niet meteen aan de orde. Tenzij hij natuurlijk furore maakt bij de Rode Duivels en de interesse te groot wordt in de flankspeler.

Misschien moet Club Brugge niet al te ver zoeken om een nieuwe flankspeler te vinden, want er keert volgend seizoen namelijk een erg goede speler terug. Dorin Rotariu werd dit seizoen nog uitgeleend aan Moeskroen en deed het daar niet slecht. Hij scoorde in totaal 8 keer en gaf ook nog eens 3 assists.

Roemeens international

Geen slechte cijfers vooor de Roemeen en dat is ook de Roemeense bondscoach opgevallen. Rotariu werd namelijk opgeroepen door de Roemeense nationale ploeg voor de wedstrijden tegen Israël en Zweden. Als hij zich daar kan tonen zullen ze dat maar al te graag zien in Brugge. 

Rotariu heeft al vier interlands achter zijn naam staan. Zijn laatste selectie dateert van 13 juni 2017, toen tegen Chilli. Bij de nationale ploeg zal hij Nicolae Stanciu en Razvan Marin van Standard tegenkomen. Zijn prestaties zullen alvast gevolgd worden door Leko.

Poll: Moet Rotariu volgend seizoen zijn kans krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Rotariu  I   Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024