Schok vlak voor topper: 'Club Brugge wil Genk van publiekslieveling beroven'

Schok vlak voor topper: 'Club Brugge wil Genk van publiekslieveling beroven'
Donderdag 06 mei 2021 - 11:30   I   door Redactie

Vrijdagavond trappen KRC Genk en Club Brugge de tweede speeldag in de play-offs op gang. In aanloop naar de topper lopen de gemoederen al hoog op. Zo zou Club zijn directe concurrent een serieuze hak willen zetten op de transfermarkt.

Turkse media melden dat Club Brugge er alles aan doet om Ally Samatta (28) binnen te halen. Een serieuze streep door de rekening van KRC Genk. Bij de Limburgse formatie is Samatta namelijk topprioriteit om een nakend vertrek van topschutter Paul Onuachu (26) op te vangen.

Club wil deal kapen

De clubleiding van KRC Genk gooide al een lijntje uit bij Samatta, nog steeds héél graag gezien in de Luminus Arena. Samatta zegt niet op voorhand 'neen' tegen een terugkeer naar Limburg, maar er liggen wel enkele kapers op de kust.

De grootste kaper van allemaal luistert naar de naam Club Brugge. Diverse Turkse bronnen weten dat het blauw-zwart menens is om Samatta naar Jan Breydel te lokken. Trainer Philippe Clement is een fan van het eerste uur en wil opnieuw samenwerken met Samatta.

(Lees verder onder de afbeelding)

4 miljoen

Ondanks de aanwezigheid van Bas Dost (31) gelooft het bestuur van Club Brugge dat de komst van Samatta een must is. De Tanzaniaan is een ander type en zou blauw-zwart flink wat diensten kunnen bewijzen. Samatta zou zo'n 4 miljoen euro moeten kosten.

Dat Club Brugge een rechtstreekse concurrent als KRC Genk een klap kan verkopen op de transfermarkt, is mooi meegenomen voor de Bruggelingen. Daags voor de clash in de Luminus Arena kan dit transfernieuws ook wel tellen natuurlijk.

Poll: Bij welke ploeg moet Ally Samatta volgens jou tekenen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Fenerbahçe

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024