‘Sergio Ramos eist komst van deze Rode Duivel en Real schiet in actie’

‘Sergio Ramos eist komst van deze Rode Duivel en Real schiet in actie’
Woensdag 20 juni 2018 - 13:45   I  

Speelt er komend seizoen eindelijk een Rode Duivel bij Real Madrid? Eden Hazard en Thibaut Courtois worden al geruime tijd genoemd bij de Spaanse grootmacht maar tot een transfer kwam het nooit. Nu ziet het er naar uit dat Real Madrid toch in actie gaat schieten.

Volgens Diario Gol heeft Sergio Ramos aangeklopt bij Real Madrid-voorzitter Florentino Perez voor de komst van Thibaut Courtois. De sluitpost heeft nog maar één jaar op zijn contract staan en dat geeft de Koninklijke een sterke onderhandelingspositie. Een eerste bod zou echter al afgewezen zijn.

Sergio Ramos eist echter dat Real Madrid snel werk maakt van de transfer en de Spaanse topclub wil dan ook met een verhoogd bod van 50 miljoen euro afkomen. Of dat genoeg is voor Courtois valt nog af te wachten.

Alisson Becker

Ook Alisson zou dicht bij een overstap naar Real Madrid staan. Verschillende bronnen melden al een overeenkomst tussen speler en club. Enkel AS Roma wil zeer veel geld op tafel zien verschijnen voor de Braziliaanse goalie. Op dat vlak lijkt Courtois alvast een goedkopere optie.

Poll: Denk jij dat Courtois komend seizoen bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Courtois  I  Real Madrid  I  Perez  I  Sergio Ramos

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024