Simon Mignolet en Hans Vanaken krijgen vervelende opdoffer te verwerken

Simon Mignolet en Hans Vanaken krijgen vervelende opdoffer te verwerken
Vrijdag 11 juni 2021 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft zijn oefenprogramma bekendgemaakt. De voorbereiding op volgend seizoen gaat volgende week reeds van start met de medische testen. En dan gaat het snel.

Op zaterdag 26 juni speelt Club Brugge al zijn eerste oefenwedstrijd tegen Beerschot. Verder oefent de landskampioen ook onder nog tegen KV Kortrijk, Zulte Waregem en FC Utrecht. Op zaterdag 17 juli staat de Supercup tegen KRC Genk op de planning.

En dat is een serieuze tegenvaller voor Simon Mignolet en Hans Vanaken. De twee zitten bij de selectie van de Rode Duivels en zouden pas ten vroegste tegen het weekend van 17 juli terug present moeten tekenen bij Club Brugge.

De confrontatie met KRC Genk zullen Mignolet en Vanaken dus zo goed als zeker aan zich voorbij moeten laten gaan. Al zeker als de Rode Duivels straks de finale op het EK zouden spelen. Die vindt pas plaats op 11 juli, minder dan een week voor de Supercup.

Inzetbaar op eerste speeldag?

Vanaken en Mignolet zullen de officieuze start van het nieuwe seizoen missen. Toch vervelend. En de vraag is of ze onmiddellijk inzetbaar zullen zijn in het weekend dat de competitie zich op gang trekt. Op zondag 26 juli speelt Club zijn eerste match van het nieuwe seizoen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024