Sonck kan het gaan uitleggen: "Wat moet Anderlecht met zo'n houten klaas beginnen?"

Sonck kan het gaan uitleggen:
Woensdag 18 januari 2017 - 19:27   I   door Redactie

Wesley Sonck is een expert als het om doelpunten scoren gaat. Hij was verschillende keren topschutter in de Jupiler Pro League.

In het seizoen 2001/2002 was Sonck zelfs goed voor 30 doelpunten. Als Lukasz Teodorczyk bij Anderlecht tegen dit tempo blijft scoren, zal hij er aan het einde van het seizoen ook 30 goals achter zijn naam hebben staan.

"Als enige spits is Teodorczyk fel afhankelijk van de manier waarop hij bediend wordt. Chapeau dus voor wat hij tot nu toe heeft bereikt", zegt Sonck in Sport/Voetbalmagazine.

"In het begin van het seizoen moest ik nog aan een Vlaamse krant uitleggen wat Anderlecht moest aanvangen met een houten klaas als Teodorczyk. Zijn stijl stoort mij niet en dat zou ook niet mogen spelen als je iemand beoordeelt. Ik zal toch een kanttekening maken: zijn snelheid."

"Als hij gedraaid is en op gang is dan valt het mee, maar het ontbreekt hem aan pure snelheid. Bij Anderlecht heeft hij dat voorlopig niet nodig. De ploeg speelt aanvallend en Teodorczyk moet gewoon de juiste positie zoeken wanneer de bal in de grote rechthoek wordt gegooid.’

TAGS  I  Anderlecht  I   Lukasz Teodorczyk  I   Wesley Sonck

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024