Stalt Club Brugge Horvath bij deze Belgische eersteklasser?

Stalt Club Brugge Horvath bij deze Belgische eersteklasser?
Zondag 31 december 2017 - 10:45   I  

Ethan Horvath begon als doelman nummer één aan het seizoen, maar dat was een wisselend succes. Goede reddingen wisselde de Amerikaan af met flagrante flaters. Het signaal voor Leko om Horvath naar de bank te wijzen.

Daar zat hij zelfs de laatste weken niet meer op, want Horvath lijkt nu zelfs na Hubert en Teunckens vierde doelman geworden te zijn. Volgens Het Laatste Nieuws rekent Leko niet meer op de Amerikaan en mag hij dus beschikken.

Een uitleenbeurt zou de Amerikaan goed doen en in principe geloven ze in Brugge nog steeds in zijn kwaliteiten. Alleen komt het hoogste niveau in België nog iets te vroeg voor de Amerikaan. Daarom mag de Amerikaan elders wat rijpen.

In België zijn er opvallend weinig keepersproblemen. Zelfs bij de degradatiekandidaten zijn er geen problemen in doel. Zo heeft Eupen met Van Crombrugge een goede doelman onder de lat staan en ook Coosemans doet het bij KV Mechelen zeker niet slecht. Hij pikt af en toe zelfs een assistje mee. Ook bij Zulte Waregem, inmiddels tot ieders verbazing degradatiekandidaat, is Bossut normaal gezien incontournable. 

De enige ploeg die een goede doelman momenteel kan gebruiken is Moeskroen. De jongens van Rednic toen nog steeds mee voor Play-Off I, maar zagen eerste doelman Bailly wel uitvallen met een langdurige blessure. De youngsters in doel konden niet echt overtuigen en Moeskroen ging zelfs Werner halen. Dat lijkt echter een ultieme noodoplossing. Het zou dan ook kunnen dat ze in Moeskroen, dat met Rotariu al een speler van Club huurt, niet weigerachtig staan tegenover een nieuwe huurling van Club.

Poll: Zou Moeskroen een goede oplossing zijn voor Horvath en Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Moeskroen  I   Rotariu  I   Horvath

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024