Standard gaat in tumultueuze wedstrijd tegen OHL van hemel naar hel

Standard gaat in tumultueuze wedstrijd tegen OHL van hemel naar hel
Zaterdag 16 oktober 2021 - 22:47   I   door Redactie

Standard sloot zaterdagavond een hectische week af met een al even hectische match. Na maar liefst 10 minuten toegevoegde tijd ging een deugddoende zege alsnog verloren.

Standard-OHL 2-2

Nieuwe bazen, nieuwe wetten. Luka Elsner zette Dussenne in de ploeg en Carcela op de bank. In de eerste helft pakte dat voorlopig goed uit, want dankzij een binnentikker van Tapsoba stond het aan de rust 1-0.

Het leek dus een goed debuut te worden voor Luka Elsner bij Standard, zeker toen Dragus in het begin van de tweede helft de bal voorbij een aarzelende Romo duwde. En kort daarna leek de Roemeense spits de match helemaal dood te doen.

Maar de 3-0 werd na maar liefst 7 minuten bedenktijd van de VAR afgekeurd voor buitenspel. Het gevolg was dat er maar liefst 10 extra minuten bijkwamen. Mercier maakte er vijf minuten ver in die toegevoegde tijd met een absolute wereldgoal nog 2-1 van.

Domper

Verder leek OHL niet meer te raken, tot de bal met wat meeval voor de voeten van Maertens viel, die Kaba bediende en die trapte vervolgens zomaar de 2-2 binnen. Alsnog een domper van formaat voor Standard.

TAGS  I  Standard  I  OHL

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024