'Standard én RC Genk krijgen geweldig nieuws omtrent toptransfer'

'Standard én RC Genk krijgen geweldig nieuws omtrent toptransfer'
Dinsdag 09 januari 2018 - 16:45   I  

Standard en Racing Genk hebben weinig tot geen transfers gedaan. Nochtans strijden beide clubs volop voor een plekje in de top 6. En die plekjes zijn zéér duur.

Een handvol ploegen zitten op een zakdoek bij elkaar en een transfer van één kandidaat naar de andere zou dan ook een zeer slimme zet zijn. Bij Waasland-Beveren hopen ze dat ze Ibrahima Seck zeker nog een half seizoen kunnen houden, maar met de interesse van Standard en Racing Genk wordt dat niet eenvoudig.

Seck speelde vandaag overigens niet mee met Waasland-Beveren. Dat zou kunnen betekenen dat Seck geen risico's wil nemen met het oog op een transfer. Het Laatste Nieuws kon Seck alvast te pakken krijgen voor een korte reactie en volgens hem spaart hij zich voor de volgende wedstrijd tegen STVV. Al zal dit de hoop bij RC Genk en Standard wel doen toenemen.

“Ik speel niet mee omdat ik geen risico wil nemen. Met het oog op een transfer? Maar nee, met het oog op de match tegen STVV. Die wedstrijd is véél belangrijker dan deze oefenpartij”, aldus Seck volgens HLN.

Poll: Wie kan Seck het meeste gebruiken?

TAGS  I  RC Genk  I   Standard  I   Seck  I   Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024