Standard-supporters schrikken zich rot: "Carcela naar B-kern"

Standard-supporters schrikken zich rot:
Maandag 03 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Je zal maar supporter zijn van Standard dit seizoen. De ene opdoffer na de andere opdoffer incasseren, met maandag nog een paniekaanval er bovenop om de verkeerde reden.

Want Sudpresse pakte uit met het nieuws dat Standard na een grondige evaluatie van de spelersgroep meteen al drie spelers naar de B-kern stuurde: Cop, Sylvestre en Carcela. Bij die laatste naam vielen de fans zowat van hun stoel.

Want Mehdi Carcela mag dit seizoen dan omstreden zijn en net als op KV Oostende afgelopen vrijdag vaak een slechte beurt gemaakt hebben, met zijn verleden bij de Rouches leek dat toch een heel drastische ingreep. 

Maar de supporters konden van hun schrik bekomen toen al snel bleek dat het niet om Mehdi Carcela ging, maar wel om zijn neef Joachim Carcela, de 21-jarige middenvelder die dit seizoen amper aan de bak kwam. 

Vernederende nederlaag

Al was het niet dat ze zich opeens zoveel beter voelden, want de vernederende 6-2-nederlaag tegen KV Oostende op speeldag één van de Europe play-offs werkte nog altijd na. Eerherstel na de pijnlijke bekernederlaag lijkt op dit moment héél ver weg.

TAGS  I  KV Oostende  I  Standard  I  AA Gent  I  KV Mechelen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024