Standard ziet ontevreden Raskin mogelijk naar Belgische topclub vertrekken

Standard ziet ontevreden Raskin mogelijk naar Belgische topclub vertrekken
Vrijdag 07 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Nicolas Raskin (20) is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dat geldt op, maar ook naast het veld. Zo is de jonge middenvelder niet tevreden over een contractvoorstel dat Standard hem heeft gedaan.

Raskin ligt nog tot de zomer van 2022 onder contract op Sclessin en Standard wil het contract van zijn sterkhouder graag openbreken. De Rouches willen voorkomen dat Raskin straks aan zijn laatste contractjaar begint, zonder dat er witte rook is over zijn toekomst.

Raskin is niet gehaast

De onderhandelingen over een nieuwe deal lopen echter niet geweldig. Het Laatste Nieuws weet dat Raskin vindt dat het financiële voorstel van Standard te wensen overlaat. Hij is niet gehaast om bij te tekenen en brengt zijn club zo in een lastig parket.

Als Raskin straks aan zijn laatste contractjaar begint, moét Standard hem misschien wel verkopen. Anders dreigt de beloftevolle middenvelder na afloop van volgend seizoen gratis te vertrekken.

(Lees verder onder de afbeelding)

Belgische topclubs geïnteresseerd

Enkele Belgische topclubs houden de situatie van Raskin alleszins in de gaten. Het is teams als Club Brugge, AA Gent, KRC Genk en Antwerp niet ontgaan dat de Belgische jeugdinternational het prima doet bij Standard.

Willen De Rouches Raskin niet kwijtspelen aan een concurrent, dan zullen ze hun speler snel een beter voorstel moeten doen. Want anders schittert Raskin misschien volgend seizoen al bij een andere topclub uit de Jupiler Pro League.

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Raskin graag zien tekenen?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024