'Stefano Denswil wil Club dolgraag verlaten voor deze Engelse topclub'

'Stefano Denswil wil Club dolgraag verlaten voor deze Engelse topclub'
Dinsdag 09 januari 2018 - 22:00   I  

Denswil stond afgelopen zomer dicht bij een transfer naar Engeland. Club Brugge trok echter op het laatste nippertje de stekker uit de onderhandelingen. Maar de droom om naar Engeland te gaan liet de verdediger niet vliegen.

In een gesprek met het Nederlandse Fox Sports vertelde Denswil dat hij droomt van een transfer naar Chelsea. De club van Hazard is zijn favoriete Engelse club. 

“Iedereen heeft wel een droomclub, die van mij is Chelsea. Het zou mooi zijn om daar te kunnen spelen, maar de hele competitie daar is mooi. Als verdediger denk ik dat je in de Premier League toch eerst leert verdedigen en dat is wel iets wat me aanstaat”, aldus Denswil.

Ook een terugkeer naar Ajax ziet Denswil best zitten, al lijkt dat eerder iets voor de verre toekomst. Het plan lijkt dan ook duidelijk. Kampioen worden met Club Brugge en daarna een transfer naar Engeland versieren.

“Ik heb het grootste deel van mijn leven bij Ajax gevoetbald, dat is wel een groot onderdeel geweest. Zij hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Terugkeren zou leuk zijn, maar dan hebben we nog heel lang te gaan, dus dat zien we dan wel."
 

Poll: Is Chelsea te hoog gegrepen voor Denswil?

TAGS  I  Denswil  I   Club Brugge  I   Chelsea  I   Ajax

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024