Teo kan weer scoren, maar Anderlecht verliest na doelpuntenfestival

Woensdag 10 januari 2018 - 17:50   I

RSC Anderlecht is er woensdagnamiddag niet bepaald in geslaagd om vertrouwen te tanken met het oog op de tweede helft van het seizoen in de Premier League. Paars-wit verloor een oefenpot met 3-4 van FC Utrecht.

Na amper vijf minuten spelen keek Anderlecht al tegen een achterstand aan. Saief speelde de bal kwijt en Kerk maakte vervolgens een fraai doelpunt. 0-1 aan de rust. Ook in de tweede helft lukten de Nederlanders een snelle goal. Deze keer was het van de Streek die kon scoren.

Rond het uur bracht Teodorczyk – jawel, u leest het goed – Anderlecht terug in de match door een strafschop om te zetten. Het beste hadden beide ploegen bewaard voor in de slotfase.

Labyad maakte er 1-3 van, Teodorczyk scoorde tegen, maar Ayoub maakte er luttele seconden later 2-4 van. Nog was het niet gedaan, want nog eens een minuut later maakte Bruno er zelfs 3-4 van. Dat werd uiteindelijk ook de eindstand.

Poll: Is Teodorczyk nu weer vertrokken?