Terreinverzorgers Club hebben belangrijke boodschap voor fans (én Cercle)

Terreinverzorgers Club hebben belangrijke boodschap voor fans (én Cercle)
Vrijdag 18 mei 2018 - 16:35   I  

Club Brugge viert dit weekend alweer feest. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de festiviteiten zondag en ook de grasmat van Jan Breydel ligt er prima bij voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Dat is al eens anders geweest.

Via een video komen de terreinverzorgers van Club Brugge nu met een belangrijke boodschap. Ze vragen namelijk om na de wedstrijd "te bluvn stoan". Geen veldbestorming dus, want er is hard gewerkt aan de grasmat van Club Brugge (en werd onlangs bovendien nog hernieuwd).

Ondertussen konden beide heren (eigenlijk alleen Urbain) het niet laten om toch nog eens een sneer uit te doelen richting de Cercle-fans. Die konden zich niet beheersen na de titel van Cercle met heel veel schade tot gevolg. Dat willen ze bij Club Brugge ten allen tijden vermijden nu.

"Bluvn stoan"

"We rijden het gras af, trekken de lijnen, we geven water en doen de herstellingen. En pas op, die mat heeft centjes gekost. En de Cercle, tja... Dus tijdens de match: "bluvn goan", na de match: "bluvn stoan" en daarna: "bluvn hangn"", aldus Urbain.

Poll: Blijft iedereen 'stoan' zondag?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024