Thierry Henry moét nog iets kwijt over Romelu Lukaku

Thierry Henry moét nog iets kwijt over Romelu Lukaku
Donderdag 18 oktober 2018 - 13:43   I  

Thierry Henry ruilde de Rode Duivels in voor een avontuur als hoofdtrainer bij AS Monaco. Dat wil zeggen dat 'Titi' vanaf heden niet meer zal samenwerken met Romelu Lukaku. De twee bouwden de voorbije jaren een innige vriendschapsband op en dus wilde Henry bij zijn presentatie in Monaco nog iets kwijt over zijn maatje.

Lukaku haalde in het verleden al meermaals aan hoe belangrijk Henry is geweest voor hem in zijn ontwikkeling.. "Het doet plezier om dat te horen van 'Rom'", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Henry.

"Maar ik wil benadrukken dat ik me niet enkel met de spitsen heb beziggehouden, al heb ik hen gezien mijn verleden wel veel proberen bij te brengen", voegde de gewezen topspits van onder meer Arsenal en FC Barcelona er nog aan toe.

Geweldige spits

"'s Avonds op hotel zaten we vaak samen, gewoon praten over de dingen die van een goede spits een geweldige spits maken. Wel, 'Rom' is een geweldige spits", besloot Henry met mooie woorden voor de aanvalsleider van Manchester United en de Rode Duivels.

Poll: Is Lukaku een topspits?

TAGS  I  Barcelona  I  Monaco  I  Arsenal  I  Manchester United  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024