'Thomas Meunier voert druk op en dreigt met vertrek bij PSG'

'Thomas Meunier voert druk op en dreigt met vertrek bij PSG'
Dinsdag 20 maart 2018 - 12:46   I  

Thomas Meunier is een zekerheid op de rechterflank van Roberto Martinez. De bondscoach speelt in een systeem waar Meunier volledig tot zijn recht kan komen. Hij was dan ook een van de sterkhouders van de kwalificatiecampagne. De ex-speler van Club Brugge stelt eigenlijk nooit teleur, ook niet bij PSG.

Daar krijgt Meunier niet de speelminuten die hij eigenlijk zou willen. Dani Alves krijgt al te vaak de voorkeur en vooral in de grote wedstrijden mag Meunier niet meespelen. Dat begint de Rode Duivel tegen te steken. Eerst moest hij afrekenen met de concurrentie van Serge Aurier en nu dus van Dani Alves.

Meunier is 26 en zit dus stilaan in zijn beste jaren. Meunier heeft geen zin om die te vergooien op de bank van PSG. Meunier denkt er dan ook aan om komende zomer andere oorden op te zoeken, want hij wil echt wel basisspeler worden bij een topclub. Iets wat PSG hem op dit moment niet kan geven.

"Nooit een goed moment om PSG te verlaten"

"Er is eigenlijk nooit een goed moment om een club als PSG te verlaten. Als ik kan blijven dan blijf ik. Maar als ze geen rekening met mij houden, dan zal ik mijn opties wel moeten bekijken", aldus Meunier aan RTL Sport. Het is overigens niet de eerste keer dat hij met die boodschap naar buitenkomt.

“Ik veronderstel dat we daar pas op het einde van het seizoen over gaan praten. Tot die tijd wacht ik rustig af. Ik had altijd geduldig op speelkansen gewacht, maar ik ben geen 18 jaar meer. Ik ben stilaan op een leeftijd gekomen dat ik regelmatiger in actie moet komen in het eerste elftal. Als dat bij PSG niet lukt, dan maar bij een andere club”, klonk het vorige week nog erg duidelijk bij de Rode Duivel.

Toptransfer?

Volgens diverse Italiaanse media is het dan ook duidelijk: Meunier zal PSG in het tussenseizoen inruilen voor een andere (top)club. In een recent verleden lieten onder meer Juventus, Napoli, Manchester United en Real Madrid hun oog vallen op de gewezen speler van Club Brugge. Op dit moment zou Juventus in polepositie liggen om Meunier aan te trekken.

Poll: Moet Meunier PSG verlaten?

TAGS  I  Meunier  I   PSG  I   Rode Duivels  I   Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024