'Tielemans vertrekt naar deze Europese grootmacht'

'Tielemans vertrekt naar deze Europese grootmacht'
Zondag 18 maart 2018 - 09:29   I  

Youri Tielemans ruilde RSC Anderlecht vorige zomer in voor een avontuur bij AS Monaco. Aanvankelijk had de jonge Belg het niet gemakkelijk om zich door te zetten in het prinsdom, maar de jongste weken komt Tielemans steeds vaker in actie. En nu zou hij zelfs bij een Engelse topclub in de kijker lopen.

Zo meldt Chelsea News dat Tielemans wel eens naar Chelsea zou kunnen verhuizen. The Blues maken een belabberd seizoen door, en de kans is reëel dat eigenaar Roman Abramovich komende zomer met de grove borstel door de huidige selectie gaat.

Eén van de spelers die moet vrezen voor het einde van zijn carrière bij Chelsea, is Cesc Fabregas. De beste jaren van 30-jarige middenvelder lijken tot het verleden te behoren, en dat beseffen ze ook in Londen. Volgens Chelsea News is Tielemans van plan om na Monaco sowieso bij een Europese grootmacht aan de slag te gaan.

Die Europese grootmacht zou best wel eens Chelsea kunnen worden. Tielemans beschikt over een soortgelijk profiel als Fabregas en zou daarom een interessante piste kunnen zijn voor The Blues.

Poll: Kan Tielemans nu al mee bij Chelsea?

TAGS  I  Tielemans  I   Anderlecht  I   Monaco  I   Chelsea  I   Fabregas

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024