‘Toptransfer Buffon valt in het water ondanks persoonlijk akkoord'

‘Toptransfer Buffon valt in het water ondanks persoonlijk akkoord'
Woensdag 13 juni 2018 - 15:00   I  

Gianluigi Buffon kondigde een tijdje geleden zijn afscheid aan bij Juventus. De 40-jarige legendarische doelman lijkt echter nog wel door te gaan met voetballen. Naar verluidt zou de Italiaan ook al een persoonlijk akkoord hebben met topclub Paris Saint-Germain, maar die transfer dreigt nu in het water te vallen.

Het Franse L’Equipe meldt dat de overeenkomst tussen Paris Saint-Germain en Buffon niet zal doorgaan. PSG zal waarschijnlijk niet kunnen voldoen aan de eisen van de sluitpost. De UEFA is een onderzoek gestart in verband met de transfers van Neymar en Kylian Mbappé. PSG dreigt dan ook een straf te krijgen voor het niet voldoen aan de eisen van de Financial Fair Play.

Één van de sancties zou kunnen zijn dat PSG geen nieuwe spelers mag inschrijven voor het komende Champions League-seizoen. Buffon heeft nog nooit het kampioenenbal gewonnen en wil dat nog dolgraag aan zijn palmares toevoegen. De kans dat Gigi enkel in de competitie actief wil zijn voor PSG is zeer klein en het ziet er naar uit dat de deal dan ook in het water zal vallen.

Poll: Is PSG een goede club voor Buffon?

TAGS  I  Buffon  I  Juventus  I  PSG  I  Neymar  I  Mbappe

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024