Tottenham-coach komt met nieuws over Alderweireld: "Kijk naar Messi"

Tottenham-coach komt met nieuws over Alderweireld:
Maandag 01 januari 2018 - 09:30   I   door Redactie

Toby Alderweireld heeft nog een contract tot 2019 bij Tottenham. De Londense club zal de optie lichten dat hij tot 2020 onder contract blijft, maar dan staat er ook een clausule van 30 miljoen euro in zijn verbintenis.

Alderweireld kan dan voor een relatief laag bedrag weg vanaf 2019. Dat wil Tottenham vermijden en daarom wil het rond de tafel met de Rode Duivel om te praten over een nieuw, verbeterd contract. De fans van Tottenham maken zich echter zorgen.

"Dit is een boodschap voor onze supporters en voor iedereen: 'Het contract van Toby loopt nog tweeënhalf jaar door, tot medio 2020. Kijk naar Lionel Messi. Zijn contract liep over zes maanden af. Messi!", aldus coach Mauricio Pochettino.

"Als er iets rondom Alderweireld gebeurt, dan treedt de club met nieuws naar buiten", vervolgt de Argentijn. "Ik snap alleen deze heisa rondom spelers met een contract niet. De voorzitter heeft tegen mij gezegd: 'Maak je geen zorgen, jongen. Hij staat nog tweeënhalf jaar onder contract'."

"Een speler als Erik Lamela heeft nog geen nieuw contract getekend. Een andere speler tekent een nieuw contract als hij nog twee jaar te gaan heeft. Het zijn verschillende situaties en verschillende redenen."

Poll: Denk jij dat Alderweireld bij Tottenham blijft?

TAGS  I  Tottenham  I   Alderweireld

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024