Tottenham dreigt onthoofd te worden door Bayern München

Tottenham dreigt onthoofd te worden door Bayern München
Zaterdag 24 maart 2018 - 10:11   I   door Redactie

Bayern München is op zoek naar een vervanger voor Robert Lewandowski. Het heeft er namelijk alle schijn van dat die na dit seizoen vertrekt. Lewandowski zou de topprioriteit van Real Madrid zijn in de zomer. Real zoekt een vervanger voor Karim Benzema, wiens krediet opgebruikt is.

Lewandowski is wel een zeer belangrijke schakel voor Bayern. De Duitse topclub moet dan ook op zoek naar een echte topper om de Poolse international te vervangen. Volgens het Spaanse Marca denkt Bayern nu aan Harry Kane, die eerder ook al in de belangstelling stond van Real Madrid.

De Madrilenen zouden echter niet doorgaan voor Kane, omdat hij zeer prijzig zou zijn en bovendien ook dreigt moeilijkheden te hebben met zich aan te passen aan het Spaanse leven. Dat probleem kende ook Gareth Bale al, die destijds net als Kane eerst bij Tottenham speelde. Real wil dat risico niet nog eens lopen.

Pochettino

Bayern ziet het wel in Kane. Als het even kan, willen de Duitsers zelfs nog verder gaan. Bayern München is immers ook op zoek naar een nieuwe coach voor komend seizoen. Mauricio Pochettino, die al jaren voor stabiliteit zorgt bij Tottenham, staat hoog op de verlanglijst.

Poll: Denk jij dat Bayern Kane zal kunnen strikken?

TAGS  I  Bayern München  I   Kane  I   Tottenham

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024