Trainer wijst Anderlecht én KRC Genk met de vinger: “Hypocrieten en profiteurs”

Trainer wijst Anderlecht én KRC Genk met de vinger: “Hypocrieten en profiteurs”
Zaterdag 13 mei 2023 - 10:00   I   door Redactie

Er zijn een aantal Belgische trainers die al heel wat (top)clubs hebben afgesleten. Hein Vanhaezebrouck heeft bijvoorbeeld onder meer KRC Genk, Anderlecht en natuurlijk AA Gent onder zijn hoede gehad.

Felice Mazzu stond in zijn trainerscarrière dan weer aan het roer bij twee Belgische topclubs: KRC Genk en Anderlecht. Bij La Dernière Heure liet hij zich onlangs uit over zijn tijd bij die ploegen: “Mijn periodes in Genk, Anderlecht en ook Union hebben me volledig veranderd.”

“Niet ten opzichte van mijn spelers, maar ten opzichte van de buitenwereld. Wat mijn groep ook is, ik zal altijd dezelfde aanpak behouden, want het is mijn manier van zijn en ik ben ervan overtuigd dat interne verbondenheid het belangrijkste is dat er is”, aldus Mazzu.

Waar hij bij Charleroi in een vertrouwde omgeving zit, kreeg hij bij Genk en RSCA al snel de perceptie tegen: “Er lopen veel hypocrieten en profiteurs rond in de wereld. In het verleden heeft het me geraakt. Nu helemaal niet. Ik ben veel rustiger over alles wat er over mij gezegd kan worden.”

Poll: Vind jij Mazzu een goeie trainer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  KRC Genk  I  Charleroi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024