'Transfer Morioka plots in stroomversnelling'

'Transfer Morioka plots in stroomversnelling'
Donderdag 21 december 2017 - 12:42   I  

Het was een drukke week in de Jupiler Pro League. Eerst verliet Clement Waasland-Beveren voor RC Genk, nadien kocht Coucke Anderlecht. De ene week is duidelijk de andere niet.

Het vertrek van Waasland-Beveren zal ongetwijfeld zijn sporen nalaten. Clement vertrok volgens Joos omdat hij bij W-Beveren de garanties niet kreeg dat spelers zoals Morioka zouden blijven. Nu ook de trainer wegvalt dringt ook een transfer zich op voor de Japanner.

Anderlecht werd al eerder gelinkt aan Morioka en met de komst van Coucke, net voor de transferperiode, kan Anderlecht die interesse nu ook kracht bijzetten. Het zou voor RSCA een perfecte samenloop van omstandigheden zijn om de Japanner binnen te halen.

Bij Anderlecht kunnen ze bovendien de nodige creativiteit gebruiken. Waar Vormer scoort en laat scoren en Vanaken strooit met splijtende passes, moet Anderlecht het voorlopig met veel minder doen op het middenveld. Bovendien ligt Hanni al lang niet meer in de bovenste schuif bij de RSCA-fans en zou Coucke met de komst van Morioka meteen het Anderlecht-publiek achter zich kunnen krijgen. 

Poll: Moet Coucke vol voor Morioka gaan?

TAGS  I  Morioka  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht  I   Coucke

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024