Transfermarkt: Alderweireld dan tóch naar JPL, leegloop bij Club Brugge?

Transfermarkt: Alderweireld dan tóch naar JPL, leegloop bij Club Brugge?
Zaterdag 15 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Real Madrid had gehoopt dat het Eden Hazard aan Juventus zou kunnen slijten, maar niets is minder waar. De Italianen boden zo’n 50 miljoen euro voor Hazard, maar onze landgenoot wil niet naar Turijn verhuizen.

*Club Brugge trekt nog steeds aan de mouw van Toby Alderweireld. De vraag is en blijft of de verdediger, die weliswaar graag dichter bij huis wil komen voetballen, haalbaar is.

*AA Gent zet vol in op de komst van Gilles DewaeleDe Buffalo's hopen de rechtsback snel weg te plukken bij KV Kortrijk.

*Alessandro Ciranni degradeerde met Moeskroen, maar speelt volgend seizoen wellicht toch nog steeds in de Jupiler Pro League. De kapitein van Les Hurlus is op weg naar Zulte Waregem.

*Club Brugge en Anderlecht strijden om Akinkunmi Amoo, de 18-jarige winger van Hammarby. Club bracht een bod van 4 miljoen euro uit, Anderlecht nog niet.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Inter heeft een bod van 120 miljoen euro van Chelsea op Romelu Lukaku geaccepteerd. Lukaku’s droomtransfer krijgt zo steeds meer vorm.

*Paul Onuachu is op weg naar Lazio. De Romeinse topclub zou 20 à 25 miljoen euro betalen voor de topschutter van KRC Genk.

*Het is niet uitgesloten dat Aster Vranckx volgend seizoen toch nog in België speelt. Wolfsburg speelt met de gedachte om de middenvelder een seizoen te verhuren. KRC Genk is alvast geïnteresseerd.

*Club Brugge dreigt vier sterkhouders kwijt te spelen in de zomer. Volgens Franky Van der Elst moet Club rekening houden met een vertrek van Charles De Ketelaere, Noa Lang, Odilon Kossounou en Clinton Mata.

Poll: Van welke ploeg verwacht jij de meeste inkomende transfers in de zomer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024