Transfermarkt: Anderlecht onderhandelt met FC Barcelona, Club Brugge blundert

Transfermarkt: Anderlecht onderhandelt met FC Barcelona, Club Brugge blundert
Zaterdag 10 november 2018 - 23:40   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Thomas Vermaelen zou in beeld zijn bij Anderlecht. De verdediger mag FC Barcelona verlaten.

*Wesley Moraes (Club Brugge) geeft aan dat hij graag ooit nog eens in zijn eigen land aan de slag wil. Over een transfer in de nabije toekomst heeft hij zijn mening nog niet kenbaar gemaakt.

*Barcelona overweegt om Leo Santos (19) weg te plukken bij de Braziliaanse club Corinthians.

*Alexis Sanchez wil zo snel mogelijk vertrekken bij Manchester United. De Chileen wil naar een andere grote club. In een recent verleden was PSG nog geïnteresseerd in de aanvaller.

*Club Brugge gaat onderhandelen over een definitief vertrek van Dorin Rotariu. De Roemeen komt niet aan de bak bij AZ Alkmaar, maar Steaua Boekarest zou Rotariu nu willen inlijven. Club wil 2 à 2,5 miljoen euro opstrijken.

*Club Brugge liet afgelopen zomer na om Victor Osimhen binnen te halen. Het keurde de spits af. Nu schittert Osimhen bij Sporting Charleroi. Een misrekening van Club.

*Anderlecht, Antwerp en Zulte Waregem krijgen mogelijk een transferverbod omdat ze in het verleden minderjarige spelers naar België hebben gehaald zonder dat de FIFA daar zijn goedkeuring voor gaf.

*Zinho Vanheusden zal ook na de jaarwisseling nog bij Standard spelen. De Luikse club gaat de Inter-huurling meer speelminuten gunnen.

*Als Antonio Conte trainer van Real Madrid wordt, dan wil hij onmiddellijk Romelu Lukaku in huis halen.

Poll: Moet Lukaku vertrekken bij Manchester United?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024