Transfermarkt: Balanta naar Schalke 04, verlaat déze sterkhouder KRC Genk dan toch?

Transfermarkt: Balanta naar Schalke 04, verlaat déze sterkhouder KRC Genk dan toch?
Maandag 30 januari 2023 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt is sinds 4 januari opnieuw open. Tot en met 31 januari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt!

*Eder Balanta gaat nog voor het sluiten van de wintermercato uitgeleend worden aan Schalke 04. Transferexpert César Luis Merlo meldt dat er géén aankoopoptie in de overeenkomst opgenomen is.

*Southampton zou een bod uitgebracht hebben op Paul Onuachu. De topschutter van KRC Genk heeft weliswaar aangegeven dat hij eerst de titel wil winnen met de Limburgers.

*De JPL-leider heeft Christian Akpan aangetrokken. De 18-jarige verdedigende middenvelder tekent een contract voor drie seizoenen. Hij zal eerst ervaring opdoen bij Jong Genk.

*Wesley Hoedt staat dan weer op het punt om de overstap naar Watford te maken. De Engelse tweedeklasser zou twee miljoen euro betalen voor zijn komst.

*Dante Vanzeir is probleemloos door de medische tests bij New York Red Bulls geraakt. Het is net nog wachten op de officiële aankondiging.

*Dino Hotic van Cercle Brugge zou de overstap naar het Turkse Konyaspor óf Trabzonspor kunnen maken.

*Radja Nainggolan speelt tot het einde van het seizoen bij de Italiaanse tweedeklasser SPAL.

*PSG zou zijn oog op de Jonge Duivel Johan Bakayoko van PSV hebben laten vallen.

*Sevilla wil de 25-jarige Rode Duivel Dodi Lukebakio overnemen van Hertha Berlijn. De Duitsers zouden al een bod geweigerd hebben.

*Thorgan Hazard lijkt dan toch te willen vertrekken bij Dortmund. Hij werd eerder al aan Club Brugge gelinkt, maar PSV lijkt de beste papieren te hebben.

*Dit weekend zaten er scouts voor Zeno Debast in de tribune tijdens Anderlecht-Antwerp. Een transfer zou ten vroegste voor deze zomer zijn.

*Anderlecht krijgt stevige concurrentie in het dossier van de 19-jarige Petar Ratkov. Parma zou een bod van twee miljoen euro hebben uitgebracht. De spits zou van de Italianen ook nog zes maanden bij zijn club mogen blijven.

*Linksachter Harry Tofolo zou maandag zijn medische tests afleggen bij de recordkampioen.

*Mika Godts staat naar verluidt dicht bij een overstap van KRC Genk naar Ajax.

*Er wordt ook verwacht dat de transfer van Nicolas Raskin naar het Schotse Rangers voor het sluiten van de mercato afgerond wordt.

Poll: Is het een goede zet van Club om Balanta uit te lenen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024