Transfermarkt: Blessin naar Belgische topclub, onverwachte transfer voor Mertens?

Transfermarkt: Blessin naar Belgische topclub, onverwachte transfer voor Mertens?
Donderdag 03 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Daouda Peeters wil vertrekken bij Juventus. De Belgische middenvelder kan rekenen op serieuze belangstelling van Zulte Waregem. De fusieclub zou wel 2 miljoen euro moeten betalen voor Peeters.

*Alexander Blessin, de succescoach van KV Oostende, staat op het verlanglijstje van Club Brugge. Áls Philippe Clement toch zou vertrekken, wil Club snel gesprekken aanknopen met Blessin.

*Dries Mertens zou moeten vertrekken bij Napoli. De Italiaanse topclub moet besparen en Mertens is één van de topspelers die weg moet.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Lukas Nmecha is op weg naar Sporting Lissabon. De Portugese kampioen hoopt de spits los te weken bij Manchester City en dat is dus slecht nieuws voor Anderlecht.

*Xavier Mercier is erg trots op de interesse van Anderlecht. De smaakmaker van OH Leuven zegt niet op voorhand ‘neen’ tegen een transfer.

*Michel Preud’homme is in beeld bij AA Gent. Niet als trainer, maar wel als sportief directeur. Of voorzitter Ivan De Witte zijn droom kan realiseren, moet nog blijken.

*Landry Dimata is definitief weg bij Anderlecht. Paars-wit verkocht de spits voor iets meer dan 2 miljoen euro aan Espanyol.

Poll: Is Blessin volgens jou klaar voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024