Transfermarkt: Bongonda ontvangt superaanbod, Genk-speler naar Club Brugge?

Transfermarkt: Bongonda ontvangt superaanbod, Genk-speler naar Club Brugge?
Dinsdag 15 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*KRC Genk heeft Théo Bongonda een voorstel gedaan om zijn contract te verlengen. De dribbelkont kan zijn krabbel zetten onder een waanzinnige deal, die van hem de bestbetaalde Genkie ooit kan maken.

*Jere Uronen begeeft zich naar de exit bij KRC Genk. De Fin mag weg bij een goed bod en staat hoog op de verlanglijst van Anderlecht en Club Brugge.

*Arsenal bracht een bod van 15 miljoen euro uit op Albert Sambi Lokonga, maar Anderlecht heeft dat geweigerd. De middenvelder geniet ook interesse van andere topteams en RSCA wil meer vangen.

*Fabio Coentrao, einde contract bij Rio Ave, zou op weg zijn naar de Jupiler Pro League. Het is nog niet duidelijk welke club op de Portugees van 33 aast.

*Michel-Ange Balikwisha heeft een voorstel van Club Brugge naast zich neergelegd. De aanvaller van Standard wil dat Club een grotere inspanning doet. Daarnaast droomt Balikwisha ook nog steeds van een buitenlands avontuur.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024