Transfermarkt: Club Brugge onderhandelt, speciale transfer bij Anderlecht

Transfermarkt: Club Brugge onderhandelt, speciale transfer bij Anderlecht
Woensdag 14 november 2018 - 18:04   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Adnan Januzaj zou Real Sociedad in januari kunnen inruilen voor een niet nader genoemde Europese topclub.

*Dorin Rotariu is nu écht op weg naar Steaua Boekarest. De Roemeense topclub onderhandelt met Club Brugge over een definitieve transfer. Club wil een slordige 2 miljoen opstrijken.

*Anderlecht zette een opmerkelijke constructie op poten om Landry Dimata binnen te halen. Je leest er in dit artikel alles over.

*Sander Berge dreigt KRC Genk te verlaten. De Noor staat op het verlanglijstje van tal van Europese topclubs. Zo volgt FC Barcelona Berge al.

*Ook Leandro Trossard is hot. De vleugelaanvaller geniet nu ook interesse van het Italiaanse Sampdoria.

*Vertrekt Kaveh Rezaei binnenkort alweer bij Club Brugge? De Iraniër kan zich maar niet doorzetten op Jan Breydel. Hij krijgt nog tijd, maar moet zich wel dringend herpakken.

*Zeljko Petrovic, momenteel nog assistent bij FC Utrecht, lijkt de nieuwe trainer van Waasland-Beveren te gaan worden.

*Als José Mourinho er niet in slaag om Manchester United naar de top vier in de Premier League te loodsen, zal hij ontslagen worden.

Poll: Kan Genk zonder Berge en Trossard?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024