Transfermarkt: Club en Anderlecht erg bedrijvig, Gano alweer weg bij Genk?

Transfermarkt: Club en Anderlecht erg bedrijvig, Gano alweer weg bij Genk?
Vrijdag 14 december 2018 - 22:54   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Real Madrid zou Isco als pasmunt willen gebruiken om Eden Hazard los te weken bij Chelsea.

*Het is Barcelona menens om Vincent Kompany in huis te halen. De Rode Duivel is in juni einde contract bij Manchester City.

*Real Madrid is van plan om met de grove borstel door de kleedkamer te gaan. Maar liefst 12 spelers zouden de club moeten verlaten. Onder hen ook Keylor Navas, Gareth Bale, Luka Modric, Lucas Vazquez en Mariano Diaz.

*KRC Genk is niet van plan om Zinho Gano in de winterstop te laten gaan.

*Club Brugge hoopt Luis Diaz binnen te halen, maar ook verschillende Braziliaanse topclubs azen op de Colombiaanse winger van 19.

*Club Brugge en Anderlecht hebben een oogje op Nicolas Isimat-Mirin, de centrale verdediger die bij PSV op een zijspoor zit.

*Liefst 40 buitenlandse clubs zouden Giorgi Chakvetadze volgen. Voorlopig blijft de Georgiër wel nog bij AA Gent.

*Club Brugge hoopt snel een doorbraak te forceren in het dossier van Nabil Dirar. Blauw-zwart wil de Marokkaanse winger weghalen bij Fenerbahçe.

*Ryota Morioka wil niet weg bij Anderlecht. Hij wuift de interesse van STVV weg en wil slagen bij paars-wit.

*Real Madrid is van plan om komende zomer Joachim Löw aan te stellen als nieuwe trainer. Er zou zelfs al een akkoord tussen beide partijen zijn.

*Manchester United zou Romelu Lukaku willen verkopen en Ciro Immobile (Lazio) of Krzysztof Piatek (Genoa) willen aantrekken als vervanger.

Poll: Moet Romelu Lukaku vertrekken bij Manchester United?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024