Transfermarkt: Club strikt nieuwe trainer, Bolasie naar andere Belgische topclub?

Transfermarkt: Club strikt nieuwe trainer, Bolasie naar andere Belgische topclub?
Woensdag 22 mei 2019 - 22:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Internazionale wil zich versterken met Romelu Lukaku. De Italianen zullen zich bij Manchester United melden om de onderhandelingen over een transfer op te starten.

*Juventus hoopt Pep Guardiola weg te halen bij Manchester City. De Italiaanse topclub zocht al toenadering tot Guardiola.

*Yannick Bolasie geniet interesse van een niet nader genoemde Belgische topclub. Wie weet verhuist hij straks naar een concurrent van Anderlecht.

*Hendrik Van Crombrugge is in beeld bij Standard. De Luikse club volgt ook Moeskroen-doelman Jean Butez.

*Als Club Brugge toch nog naast Philippe Clement grijpt, dan richt het zijn pijlen op Kasper Hjulmand.

*Club Brugge heeft Gert Verheyen gepolst om assistent-trainer te worden, gelijk wie straks de opvolger van Ivan Leko wordt. Verheyen staat open voor een terugkeer, ook als assistent.

*Vincent Kompany hoopt uit het huurlingenleger van Manchester City enkele interessante spelers te vissen om naar Anderlecht te halen.

*Kompany zou overigens niet te vinden zijn voor een terugkeer van Dieumerci Mbokani, einde contract bij Antwerp. Hij is geen hoofdtarget meer voor Anderlecht.

*De transfer van Thorgan Hazard is rond. De jongere broer van Eden tekende tot 2024 bij Borussia Dortmund.

*Philippe Clement zit vandaag (woensdag, nvdr.) rond de tafel met Club Brugge om over een overstap te praten.

*Club Brugge en KRC Genk strijden om Zulte Waregem-speler Theo Bongonda. Genk heeft 6 miljoen euro veil voor de winger, die overigens ook nog in de belangstelling van Anderlecht en Standard staat.

Poll: Wie gaat volgens jou de beste zaken doen op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024