Transfermarkt: Exit Lang en De Ketelaere bij Club, Yaremchuk op weg naar Milan?

Transfermarkt: Exit Lang en De Ketelaere bij Club, Yaremchuk op weg naar Milan?
Maandag 21 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Sambi Lokonga zou afgelopen weekend een persoonlijk akkoord bereikt hebben met Arsenal en zo zou het enkel nog wachten zijn op een overeenkomst met Anderlecht. Er is spraken van een transfersom van minstens 17 miljoen euro.

*Milan wil Roman Yaremchuk overnemen van AA Gent middels een huurdeal van één jaar voor 3 miljoen euro en een verplichte aankoopoptie van 15 miljoen euro, maar de Buffalo's weigeren (voorlopig?).

*Club Brugge moet blijven vrezen voor een vertrek van zowel Noa Lang als Charles De Ketelaere. Respectievelijk Leeds en Atalanta blijven immers aandringen en zouden de nodige fondsen verzamelen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024