Transfermarkt: Izquierdo terug naar België, Nmecha naar Antwerp?

Transfermarkt: Izquierdo terug naar België, Nmecha naar Antwerp?
Vrijdag 07 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Antwerp is bereid om ver te gaan voor Lukas Nmecha. Het zou zo’n  8 miljoen euro willen neertellen voor de aanvaller van Manchester City. De vraag is of Anderlecht kan wedijveren met Antwerp.

*Eden Hazard zou moeten vertrekken bij Real Madrid. De Koninklijke wil zo snel mogelijk af van de Rode Duivel. Chelsea en PSG azen op Hazard.

*Ook Zinédine Zidane zou het gelag betalen voor de Europese exit van Real Madrid. Hij zou heel binnenkort aan de kant worden geschoven door voorzitter Florentino Perez.

*José Izquierdo is op weg naar Club Brugge. De Colombiaan, einde contract bij Brighton, zou volgens Engelse media héél graag terugkeren naar Jan Breydel.

*Philippe Clement is één van de topkandidaten om het roer over te nemen bij Sheffield United. De coach van Club Brugge beslist na het seizoen over zijn toekomst.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Anderlecht staat op het punt om Kenny Steppe weg te halen bij STVV. De 32-jarige Steppe moet derde doelman worden bij RSCA. Paars-wit aast ook Michael Frey, de spits die door Fenerbahçe wordt uitgeleend aan Waasland-Beveren.

*Leeds United gaat binnenkort een officieel bod uitbrengen op Noa Lang. De Engelsen zouden zo’n 23 miljoen euro veil hebben voor de Brugse smaakmaker.

*Dimitri De Condé werd in een recent verleden gelinkt aan Anderlecht en Club Brugge, maar wil KRC Genk niet inruilen voor een andere Belgische ploeg.

*Obbi Oulare begeeft zich naar de exit bij Standard. De spits moet weg bij De Rouches en geniet interesse van enkele Belgische teams.

Poll: Hoeveel gaat Club Brugge volgens jou krijgen voor Noa Lang?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024