Transfermarkt: Jordan Lukaku terug naar JPL, Chadli naar Anderlecht?

Transfermarkt: Jordan Lukaku terug naar JPL, Chadli naar Anderlecht?
Vrijdag 07 juni 2019 - 20:45   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Lazio haakt mogelijk af in de strijd om Wesley Moraes. De Italiaanse club zoekt naar goedkopere alternatieven voor de dure spits van Club Brugge.

*Anderlecht-speler Peter Zulj verhuist dan mogelijk wél weer naar Lazio.

*En Jordan Lukaku gaat Lazio mogelijk verlaten. Hij krijgt tijdens de voorbereiding een laatste kans om zich te tonen.

*PSG ligt in poleposition om Matthijs de Ligt aan te werven.

*Manuel Benson heeft zijn zinnen op een transfer naar het buitenland gezet. De speler van Genk staat niet open voor een transfer naar Club Brugge, dat voorzichtige interesse toonde.

*Philippe Coutinho heeft volgens Spaanse media een officieel transferverzoek ingediend bij Barcelona.

*Brecht Dejaegere staat in de belangstelling van Anderlecht en Standard. Hij zou een voorkeur hebben voor een overgang naar Anderlecht.

*Thomas Vermaelen is op weg naar Olympiakos. Hij kan in Griekenland een eenjarig contract tekenen.

*Sporting Clube de Portugal heeft een oogje op Siebe Schrijvers. Het zou de aanvaller willen wegplukken bij Club Brugge.

*Barcelona maakt werk van de terugkeer van Neymar (PSG) en zou ook Antoine Griezmann (Atlético Madrid) willen strikken.

*Anderlecht probeerde zowel Thomas Vermaelen als Nacer Chadli aan te trekken. Beide spelers zien een overstap naar paars-wit echter niet zitten.

*Ronald Vargas is op weg naar KV Oostende. De Venezolaanse ex-speler van Anderlecht en Club Brugge is een vrije speler en wil inleveren om zijn carrière in België af te sluiten.

*Emmanuel Dennis is op de radar van Fenerbahçe, Lyon en Arsenal verschenen. Club Brugge zou van één van die clubs zelfs al een bod van 13,5 miljoen euro ontvangen hebben.

*Tottenham ligt in poleposition om met Youri Tielemans aan de haal te gaan.

*Dennis Praet kan zijn carrière verderzetten bij Arsenal. De Londense topclub zou 50 miljoen euro moeten ophoesten voor de middenvelder van Sampdoria.

Poll: Bij welke club zal Dejaegere volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024