Transfermarkt LIVE: Amuzu definitief weg bij Anderlecht, Hendry onderweg naar Burnley?

Transfermarkt LIVE: Amuzu definitief weg bij Anderlecht, Hendry onderweg naar Burnley?
Maandag 08 augustus 2022 - 21:45   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*De transfer van Francis Amuzu naar OGC Nice zou snel definitief kunnen zijn. De Franse club heeft zijn alternatief voor Amuzu niet weten overtuigen en richt nu alle pijlen op de vleugelspeler van Anderlecht.

*Kristian Kouamé zou kunnen terugkeren bij Anderlecht. Zijn goede vriend en ex-ploegmaat Majeed Ashimeru zou er alles aan doen om de Ivoriaan te overtuigen.

*Genk heeft Rasmus Carstensen en Matias Galarza aangetrokken. Carstensen is een rechtsachter die overkomt van Silkeborg voor 3 miljoen euro. Galarza verlaat het Argentijnse Argentinos Juniors om aan te kunnen sluiten bij Genk. De Limburgers betalen 6 miljoen euro voor Galarza. Beiden zijn vandaag in België aangekomen om hun tests af te leggen.

*Genk zou ook de 19-jarige Victory Beniangba willen aantrekken. Beniangba is een spits die initieel bij het beloftenteam van Genk zal aansluiten. Op termijn moet hij een vervanger voor Dessers worden.

*Anderlecht en Vincent Kompany hebben hun vizier nog maar eens op hetzelfde transfertarget gericht. Darko Churlinov is een 22-jarige vleugelspeler die onder contract ligt bij VfB Stuttgart. Zijn transferwaarde wordt rond 1,3 miljoen euro geschat.

*Jack Hendry zou op het punt staan Club Brugge te verlaten. Er is interesse vanuit het kamp van Vincent Kompany. Burnley wil hun kern graag uitbreiden en zou in Hendry de ideale versterking zien. Ook het Spaanse Real Valladolid wil Hendry graag aantrekken. De Spaanse club zou enkel in staat zijn om de Schot te huren.

*Dries Mertens is vanaf vandaag officieel een speler van Galatasaray. De Rode Duivel tekent voor één seizoen en heeft de optie om daar nog een jaar bij te doen. Zijn jaarsalaris bedraagt 2,9 miljoen euro. Daar bovenop ontvangt hij 1,1 miljoen euro tekengeld.

*Club Brugge zou concrete interesse hebben in Sander Berge. De Noorse middenvelder zou minsten 15 miljoen euro kosten. Mocht Club Berge weten te overtuigen, dan zal het transferrecord zonder twijfel sneuvelen.

*Slecht nieuws voor Noa Lang. De Nederlander lijkt dan toch niet onderweg naar de uitgang bij blauw-zwart. Er zou nog geen concrete belangstelling voor de Nederlander zijn.

*Anderlecht zou willen meewerken aan een transfer van Benito Raman. Momenteel lijkt AA Gent de meest logische uitweg voor de aanvaller. Er is nog geen concreet bod op Raman uitgebracht.

*Club Brugge zou ook interesse hebben in Andreas Cornelius. Cornelius is een 29-jarige Deense spits die momenteel in Turkije speelt. Zijn marktwaarde bedraagt 9 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Club Sander Berge zal kunnen overtuigen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024