Transfermarkt LIVE: Amuzu plots naar Nice, drie versterkingen voor Club?

Transfermarkt LIVE: Amuzu plots naar Nice, drie versterkingen voor Club?
Vrijdag 21 januari 2022 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

* Francis Amuzu staat in de belangstelling van Nice en zou nog in deze transferperiode Anderlecht kunnen verlaten.

*Club Brugge is van plan om deze winter nog op verschillende posities versterking te halen. Er is sprake van (minstens) drie inkomende transfers.

*Blauw-zwart moet dan toch vrezen voor een winters vertrek van Charles De Ketelaere. Veel Europese topclubs hebben hem in het vizier en ze zouden hem zo snel mogelijk willen binnenhalen. Tottenham wordt nu genoemd als één van de kandidaten.

*Chris Brady staat op de radar van Club Brugge. De 17-jarige doelman speelt bij Chicago Fire en zou een versterking moeten worden voor Club NXT.

*Thomas Vermaelen zal niet naar Club Brugge of Antwerp trekken. Hij wordt vermoedelijk de opvolger van Shaun Maloney als assistent-bondscoach bij de Rode Duivels.

*Lisandro Magallán ziet een verlengd verblijf bij Anderlecht wel zitten. Paars-wit zou dan wel 5 miljoen euro moeten neertellen om hem definitief over te nemen van Ajax.

*Anderlecht heeft een bod neergelegd bij SuperSport United. Paars-wit is bereid om 1,2 miljoen euro te betalen voor de 24-jarige middenvelder Teboho Mokoena. De Zuid-Afrikaanse international zou een transfer naar een Europese club wel zien zitten.

*Antwerp is dan toch nog niet verlost van Didier Lamkel Zé. OHL toonde interesse, maar ze hebben hun zinnen nu gezet op een nieuwe spits. Een permanente transfer is wel een mogelijkheid, maar daar staat OHL vermoedelijk niet voor te springen.

*Union heeft zijn derde wintertransfer bijna binnen. Cameron Puertas legt vrijdag zijn medische tests af. Met de transfer zou 1,2 miljoen euro gemoeid zijn en dat is een record voor de Brusselse club.

Poll: Is de Premier League een goede competitie voor De Ketelaere?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024